Koloniserende Kleuren

Ik laat mij niet koloniseren!

Korte samenvatting

Koloniserende Kleuren is een tragedie. Een meisje kan niet haarzelf zijn. Uiteindelijk gaat zij ten onder aan haar schaamte dat zij naar haar ware zelf heeft geluisterd.

Introductie

Welkom op mijn voorpublicatie website van Koloniserende Kleuren: Ik laat mij niet koloniseren! Uit de wens van een moderne kunstenaar om te overtuigen, ontstaat magie die zijn schilderij tot leven wekt. Uit elke kleur ontstaat een kleurdimensie. Magie is de levenskracht van alle kleurbewoners. In enkele imperialistische kleuren leven kolonisten die strijden voor de magie: Overtuigingskracht. Dit verhaal gaat over een meisje van het Groen Imperium, die genoodzaakt is meer overtuigingskracht na te jagen.

Nanda worstelt met haar lastige zelf. In de kleurdimensie waar overtuigingskracht heerst lijkt alles wat zij doet, als lastige zelf, overtuigingskracht te kosten. Zij heeft geprobeerd het lastige meisje in haarzelf te zijn, maar dat heeft haar gebracht op het punt dat zij bijna geen overtuigingskracht meer over heeft. Haar enige kans om haarzelf van het complete verlies van overtuigingskracht te behoeden is een kolonisatiereis. In haar genoodzaakte avontuur zal zij worstelen het lastige meisje in haar een plekje te geven.

electrokineselijn

Betrokkenheid

Ik heb deze website opgericht, om anderen meer te betrekken in de constructie van dit verhaal. Hiervoor speelt de nieuwsbrief een belangrijke rol.

De aanleiding van het versturen van mijn nieuwsbrief is om u op de hoogte stellen van nieuwe hoofdstukken, maar dat is slechts de aanleiding. Het doel van mijn nieuwsbrief is om achtergrondinformatie over mij te geven. Ik wil dat u mij, de auteur van dit verhaal, beter leert kennen, zodat u een grotere leeservaring heeft. Ik hoop dat u zich zo meer in kan leven met de hoofdpersoon, Nanda. Door meer over mijzelf te vertellen, hoop ik dat u zich meer betrokken voelt bij het verhaal.

witnymph

De nieuwsbrief bestaat uit drie rubrieken: Introductie, verhaalconstructie en achtergrondinformatie. In de introductie introduceer ik het hoofdstuk. In de verhaalconstructie licht ik bepaalde elementen toe hoe ik dit hoofdstuk bedacht heb. In de achtergrondinformatie licht ik toe wat dit hoofdstuk zegt over mij. In dat gedeelte hoop ik dat u mij beter leert kennen. Onder het inschrijfformulier kunt u eerdere uitgaves lezen.

pyrokineselijn

Uitleg

Door op het telekinese symbooltje te klikken in de menu bar kunt u navigeren naar de verschillende hoofdstukken. U zult dan naar een online pdf geleid worden. Door op het logo rechtsonder te klikken gaat u terug naar het Wonderbaarlijke Woud.

Als u deze website snel beschikbaar wilt hebben op u tablet en smartphone, dan kunt u gemakkelijk een link zetten op uw beginscherm.

  • Met apple drukt u op de share button: appleshareicon boven- of onderin de browser.
  • Dan klikt u op Voeg toe aan beginscherm of Add to homescreen.
  • U kunt zelf een naam geven aan uw app.
  • Voor android en windows is de procedure erg vergelijkbaar, alleen de share button ziet eruit als drie stippen: …